TEAM ROSORNA

2014-02-10
11:24:00

Lax i MicroGourmet med dillsås


Lax i MicroGourmet
 
ca:4 portioner

 4st Lax filéer

 4st salladsblad (isbergsallad)

 ca: 10st potatisar

 1tsk citronpeppar

 2msk pressad citron

  Häll i 400ml vatten i vattenbehållaren på mikro gourmén.

Skala potatisarna och lägg i undre skålen.

Ta salladsbladen och lägg som underlägg för laxen i durkslaget, lägg därefter på laxfiléerna.

Häll den pressade citronen och citron pepparen över laxen.

Ställ in i mikron i 25minuter på 800w.

 Låt stå 5 minuter innan servering.

 Servera med dillsås sparris gurka & tomat.

 

 

Dillsås

3dl vispgrädde

 ½ msk socker

 1 bunt el kruka dill

 2½ msk majonnäs

 Häll grädde & socker i Speedy chef och vispa upp det.

Klipp ner dillen och rör runt med degskrapan.

Tillsätt därefter majonnäsen och rör ihop med degskrapan.

 Man kan alltid tillsätta mer majonnäs om man vill det.

 Jättegott till Lax filéer och varmrökt Lax

 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: