11:24:00
Lax i MicroGourmet med dillsås
Lax i MicroGourmet
4st Lax filéer
4st salladsblad (isbergsallad)
ca: 10st potatisar
1tsk citronpeppar
2msk pressad citron
Häll i 400ml vatten i vattenbehållaren på mikro gourmén.
Skala potatisarna och lägg i undre skålen.
Ta salladsbladen och lägg som underlägg för laxen i durkslaget, lägg därefter på laxfiléerna.
Häll den pressade citronen och citron pepparen över laxen.
Ställ in i mikron i 25minuter på 800w.
Låt stå 5 minuter innan servering.
Servera med dillsås sparris gurka & tomat.
3dl vispgrädde
½ msk socker
1 bunt el kruka dill
2½ msk majonnäs
Häll grädde & socker i Speedy chef och vispa upp det.
Klipp ner dillen och rör runt med degskrapan.
Tillsätt därefter majonnäsen och rör ihop med degskrapan.
Man kan alltid tillsätta mer majonnäs om man vill det.
Jättegott till Lax filéer och varmrökt Lax